Téma

Študenti Fakulty biotechnológie a potravinárstva študijného programu potraviny a technológie v gastronómii sa 17. októbra zúčastnili na zážitkovom kávovom workshope.

Deti z našej univerzitnej Materskej školy Klások pomohli spropagovať vzdelávací a popularizačný projekt Hovorme o jedle, v rámci ktorého žiaci základných škôl tvoria zaujímavé projekty o potravinách.

Príprava novej agropolitiky a úprava Strategického plánu Spoločnej poľnohospodárskej politiky boli témou odborného workshopu, ktorý sa konal 10. októbra v kongresovej sále VC ABT.

Výskumníci zo Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre realizovali experimenty na záchranu najohrozenejšieho slovenského plemena koní – Slovenského športového ponyho.

Približne 50 dobrovoľníkov z firiem sa zapojilo do výstavby univerzitnej včelnice a ďalšieho zveľaďovania Botanickej záhrady SPU.