e-poľnohospodár

  • Zväčšiť veľkosť písma
  • Predvolená veľkosť písma
  • Zmenšiť veľkosť písma
spravodajca Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre
  • porn - instagram takipci satin al - film izle - titan jel - hyundai kia yedek parca - instagram takipci satin al - konya escort - Lipo Magnet - ankara evden eve nakliyat - İllegal bahis sitesi
  • Home E-príloha
    E-príloha

    S Róbertom Bartolenom - orchidea a jej krása

    E-mail Tlačiť

    bartolen2Priniesť nový floristický obzor a dať možnosť záujemcom uvidieť a vnímať niečo, čo bežne v obchode neuvidia. Aj toto bol zmysel jedinečného podujatia - floristického seminára Orchidea a jej krása, ktorý 20. februára v Botanickej záhrade SPU v Nitre viedol top slovenský a svetoznámy módny dizajnér a florista Róbert Bartolen. Mimochodom, absolvent Fakulty záhradníctva a krajinného inžinierstva SPU v Nitre.

    Čítať celý článok...
     

    S pietou: za docentom Karolom Kováčom

    E-mail Tlačiť

    pieta kovacKatedra udržateľného poľnohospodárstva a herbológie Fakulty agrobiológie a potravinových zdrojov SPU v Nitre so zármutkom oznamuje, že 10. januára 2019 nás vo veku nedožitých 80 rokov opustil dlhoročný spolupracovník doc. Ing. Karol Kováč, CSc.

    Čítať celý článok...
     

    Šalvia – nosná rastlina záhonov v botanickej záhrade

    E-mail Tlačiť

    Botanická záhrada SPU v Nitre každoročne ponúka svojim návštevníkom bohaté letničkové výsadby. Hlavnou rastlinou, ktorá je vysádzaná v záhonoch v areáli univerzity a parku botanickej záhrady je šalvia (Salvia).

    Čítať celý článok...
     

    Recenzia: Hygiena výživy a stravovania

    E-mail Tlačiť

    recenzia1Vysokoškolská učebnica s názvom Hygiena výživy a stravovania s podtitulkom Uplatňovanie hygienických zásad v zariadeniach spoločného stravovania vyšla v roku 2018 vo Vydavateľstve SPU v Nitre. Publikácia autorov – doc. Lucie Zeleňákovej, Ing. Jozefa Čaplu, a Ing. Petra Zajáca, nie je iba základným zdrojom vedomostí v oblasti hygieny a stravovania, ale ponúka komplexný pohľad na uplatňovanie hygienických zásad v stravovacích prevádzkach. Určená je pre študentov, ale aj odbornú gastronomickú a potravinársku verejnosť.

    Čítať celý článok...
     

    Dôležité dokumenty o pôde

    E-mail Tlačiť

    Dôležité dokumenty o pôde Európske a svetové dokumenty o pôdy zdôrazňujú význam a funkcie pôdy a vyzývajú verejnosť, ale najmä štáty a ich vlády, aby ochraňovali a zveľaďovali tento pre človeka nenahraditeľný prírodný zdroj.

    Čítať celý článok...
     


    Stránka 2 z 52